59 53 46 98 kl. 9-13 // ungdomsskolen@kalundborg.dk

Betalinger

INFORMATION OM BETALING
Hos UngKalundborg kan du betale med Dankort, VISA, Mastarcard (Betalingskort) og MobilePay (158213) 

1. Køb
Du kan købe en tilmelding via hjemmesiden www.ungkalundborg.dk - Ved købet kan du betale med betalingskort eller MobilePay. Beløbet bliver trukket på kontoen, når tilmeldingen bekræftes af UngKalundborg. Når tilmeldingen er bekræftet, vil du modtage besked fra UngKalundborg på sms. Når en tilmelding er bekræftet, er den bindende. Man kan ikke betale på "klods". 

2. Pris 
Alle priser er i DKK (danske kroner). 

3. Tilmelding uden betaling.
Tilmeldinger opdateres dagligt og de tilmeldinger, der er foretaget uden betaling slettes automatisk den efterfølgende dag. Hvis man vil være sikker på, at man er tilmeldt, skal man betale i forbindelse med tilmelding. 

4. UngKalundborg gør opmærksom på at: 

Du skal inden betaling kontrollere, at det er den korrekte aktivitet, som du tilmelder dig. 
Prisen på en aktivitet refunderes kun i tilfælde af, at arrangøren aflyser aktiviteten.
Information om arrangørens navn, adresse, telefonnummer m.m. kan ses på hjemmesiden. 

5. Personoplysninger
UngKalundborg er ansvarlig for indsamling og behandling af persondata. De personlige oplysninger, som du indtaster under et køb (navn, adresse, postnr. by, e-mail og telefonnummer) bruges udelukkende til ordre-behandling og bliver ikke videregivet til andre. Udover de personlige oplysninger logges også ip-adresse. Disse oplysninger bruges udelukkende til statistik og ved sager omkring misbrug/svindel. 

Kundeoplysningerne sendes/opbevares ikke krypteret (CPR-nr. sendes/opbevares krypteret), men ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til PBS. Ungdomsskolen har IKKE adgang til dine kortoplysninger.

Ifølge købeloven har du 14 dages fortrydelsesret på varer købt på nettet. 

 

BETALING VED REJSER - UngKalundborg arrangerer forskellige rejser hen over året. 

Uanset hvilken rejse, du er tilmeldt, gælder nedenstående nemme regler:

Når du har tilmeldt dig en rejse, bliver du og dine forældre inviteret til et informationsmøde, hvor I vil møde lærerne og høre om rejsens indhold, pris og andre praktiske detaljer. 

Tilmeldingen til rejsen er først bindende, når du har betalt depositum.

Betalingen til rejser kan opdeles i rater, du ville blive orienteret omkring betalingen af depositum og de efterfølgende rater til rejsen - Dette vil stå oplyst ved rejsen på holdet/hjemmesiden.

Depositum betales ikke tilbage med mindre, at det er UngKalundborg, der aflyser rejsen.

Hvis du bliver forhindret i tage med på rejsen og er startet med indbetalingerne til rejsen, så kan du ikke få de indbetalte penge retur. Og du er forpligtet til at betale for de ydelser UngKalundborg har bestilt og betalt for. Det vil typisk være flybilletter, plads i bus/tog og overnatning. 

Der tages for hver rejse med UngKalundborg forbehold for prisstigninger fra rejsebureauets side, samt - hvis der rejses med fly - forbehold for ændrede afgangstider. 
Har du eller dine forældre spørgsmål til ovenstående, så kontakt venligst UngKalundborg.

Ifølge købeloven har du 14 dages fortrydelsesret på varer købt på nettet.

 

UngKalundborg deler ikke dine personlige oplysninger med tredje part uden dit forudgående samtykke.