59534698 kl. 9-13 // ungdomsskolen@kalundborg.dk

GIGA-stort E-sportsevent i Vejle

Ture & rejser

Torsdag til søndag d. 26.-29. maj.

Pris
500 kr.
Antal ledige pladser
Der er 5 pladser tilbage.

Beskrivelse

Nu kan vi løfte sløret for vores kommende Ungdomsklub/skole-esportsarrangement med LAN Party samt Liga- og Danmarksmesterskaberne i Kristi Himmelfartsferien d. 26-29. maj! 

Nu er COVID-19 endelig ved at være et overstået kapitel, hvilket betyder, at vi kan få stablet et rigtig fedt event på benene i DGI Huset i Vejle. Vi har glædet os enormt meget til igen at afholde et fedt fysisk event for alle ungdomsklubber/skoler og andre gamere i Danmark!

Ved arrangementet vil der være rigtig gode muligheder for at møde alle de andre medlemmer, trænere eller repræsentanter for de fritids-og ungdomsklubber samt ungdomsskoler i Danmark, der arbejder med e-sport. Her kan man socialisere sig i fællesskabet, dele erfaringer, danne netværk, undersøge samarbejdsmuligheder og få en masse gode oplevelser sammen til eventet.

 

Et LAN med masser af fede aktiviteter undervejs!

Der vil være masser af fede aktiviteter såsom bl.a.:

  • Turneringer i forskellige spil
  • Nerfgun kampe
  • Jabii boksekampe og agility bane
  • Stort bevægelsesområde m. basket, bordtennis og meget andet
  • EVOTAG - Lasertag (udendørs aktivitet)
  • Sjove små konkurrencer
  • Alt hvad man vil kunne forestille sig til et LAN-event

Derudover mulighed for timevis af gaming, sjove oplevelser, god stemning samt underholdende mesterskabskampe på storskærmen, der sikrer jer en kanon hyggelig weekend sammen med jeres holdkammerater, modstandere og andre bekendte fra ungdomsskole-miljøet. 

Vi håber på at se så mange mennesker som overhovedet muligt, så planlæg jeres deltagelse allerede nu, og gør det her til årets fedeste ungdomsskole event, hvor alle gamere samt e-sportsinteresserede kan blive en del af et stort fællesskab!

Bemærk, at man ikke behøver spille med i ligaen for at være med til vores LAN - det handler om at få en super fed oplevelse sammen med en masse andre esports-interesserede mennesker!

 

Liga- og Danmarksmesterskaberne 2022

YouSee eSportligaen afholder Liga- samt Danmarksmesterskab samtidig med, at vores LAN-party bliver afholdt d. 26-29. maj. 

Der kommer til at blive afgjort mesterskaber i både League of Legends, CS:GO, Fortnite, Hearthstone samt Tekken 7. Disse kampe vil blive vist på en scene med castere og storskærm, hvor publikum og fans kigger med.


Andre hold i samme kategori

}