59 53 46 98 kl. 9-13 // ungdomsskolen@kalundborg.dk

Kosmo Syd - Gørlev.

Fællesskab

Tid og sted
Klubben i Gørlev.
Torsdag fra 15.00 til 17.00
Aldersgrænse
Fra 12 år og 10 måneder til og med 18 år og du skal gå på et af følgende klassetrin 7. 8. 9. 10.
Antal ledige pladser
Der er 2 pladser tilbage.

Beskrivelse

  1. TILBUD FOR UNGE, DER FØLER SIG ENSOMME! - OPSTART I UGE 3 2023
    KOSMO, UngKalundborg (7. kl. – 18 år)

I samfundet, i dag kan det mærkes på flere parametre at en del unge føler sig ensomme. Særligt de unges psykiske helbred har, i corona perioden, været svært under pres. Inden Corona pandemien oprettede vi et hold, KOSMO, der er et tilbud for unge, der føler sig ensomme, og som ønsker at komme ud af ensomheden og få skabt et solidt ungenetværk. Dette tilbud er kun blevet mere relevant for den unge generation i kølvandet på COVID-19.

Hvad er ensomhed?
Ensomhed er den følelse, der opstår, når man som person føler sig uønsket og meget alene. Følelsen af ensomhed kan altså ikke afgøres af hvorvidt man har en ven, mange venner eller slet ingen venner. Du kan sagtens føle dig ensom uden at være alene og du kan sagtens være alene uden at føle dig ensom!

Hvad kan KOSMO tilbyde?
I KOSMO ser vi på det enkelte individ. Årsagerne til følelsen af ensomhed kan være mange og variere fra ung til ung. Ligegyldigt årsagen så er vi der for de unge. I KOSMO har alle unge, der kender til ensomhedsfølelsen en plads!

KOSMO er et fællesskabende initiativ, hvor samvær omkring mad, hygge og aktiviteter er i højsædet. Aktiviteterne kan være alt fra brætspil, bordtennis, kortspil og kreative projekter til gåture i lokalområdet. Det er forskelligt, hvad vi laver af mad og aktiviteter og de unge er i høj grad med til at bestemme, hvad vi skal lave når vi mødes.

En af de mange fordele ved, at KOSMO er et hold i UNG Kalundborg er, at vi har en masse fantastiske muligheder, for på sigt at få hjulpet de unge ind i andre fællesskaber. Dette betyder altså at KOSMO aldrig er et initiativ, der nødvendigvis står alene. De fleste af de unge mennesker vi har haft i KOSMO indtil videre, har inden de startede ikke haft et solidt socialt netværk, men er stille og roligt gennem KOSMO blevet klar til at kaste sig ud i flere forskellige sociale arenaer med stor succes. Dét er så stort og det er præcis derfor vi er her!

Har du nogle spørgsmål til tilbuddet er du velkommen til at kontakte:
Lotte Klingenberg
ltkl@kalundborg.dk
53 12 82 00

 

Tid og sted

torsdag 19. jan. kl. 15:00-17:00
Klubben i Gørlev / Basen

Andre hold i samme kategori