59534698 kl. 9-13 // ungdomsskolen@kalundborg.dk

FYLLA

Ture & rejser

Tur/retur til Svendborg: 4-dages togt i uge 26, fra den 29.6 til den 02.07.

Antal ledige pladser
Der er ikke flere pladser tilbage

Beskrivelse

Halløj landkrabber i UNG Kalundborg ⛵️

 

I år får du fornøjelsen af at tørne ud med Skonnerten FYLLA, dens besætning og frivillige fra RED BARNET Kalundborg.

Der er 10-12 pladser på vores 4-dages togt i uge 26, fra den 29.6 til den 02.07. Turen går med bus tur/retur til Svendborg og med sejlads i det sydfynske øhav!

Overordnet gælder det, at du er pige/dreng mellem 14 og 17 år, er bosiddende i Kalundborg Kommune, ingen andre ferietilbud har denne sommer og kan finde ud af at være sammen med andre unge i flere dage - uden PC og mobilen gemt godt væk (det meste af tiden) 🧐 Hvis du derudover kan lide/har lyst til at mærke saltvandet på kinderne, er turen gratis og fyldt med et hav af spændende udfordringer og oplevelser til søs. Det er dog vigtigt at du kan svømme 200 m. for at komme med.

   

Er det lige noget for dig, så skynd dig at melde dig til eller spørg efter Lotte i UngKalundborg, som kan fortælle mere om turen. Efter tilmeldingsfristen får du tilsendt et ansøgningsskema som du udfylder og sender retur til lederbornelejrkalundborg@redbarnet.dk. Efterfølgende opretter vi en samlet mailgruppe på alle deltagerne, så alle får de rigtige informationer op til turen.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Bedste hilsner fra RED BARNET & UNG Kalundborgs FYLLA-TEAM 2022


Andre hold i samme kategori

}