59 53 46 98 kl. 9-13 // ungdomsskolen@kalundborg.dk

Knallertkørekort Høng

Kørekort & Førstehjælp

Tid og sted
Førstehjælp: UngKalundborg/Troldene, Det gamle rådhus, Hovedgaden 37, 4270 Høng.
Undervisningssted knallert: Teorilokalet, Hovedgaden 9, 4270 Høng
Aldersgrænse
Fra 14 år og 3 måneder til og med 18 år
Pris
780 kr.
Antal ledige pladser
Der er 47 pladser tilbage.

Beskrivelse

Når du er fyldt 15 år, må du køre knallert på offentlig vej - hvis du har et knallertkørekort. Du kan tilmelde dig og begynde på undervisningen, når du er 14½ år (14 år og 6 måneder). Vi anbefaler at du allerede tilmelder dig på dette tidspunkt, da vi har kø til holdet.

Vores hold ligger ikke på faste datoer fra sæsonens start. Grunden er, at vi tager mod tilmeldinger hele året og opretter hold efter behov. I andre kommuner, hvor holdene ligger fast, oprettes der kun et vist antal og nogle går forgæves - enten fordi der ikke er plads eller fordi lysten/behovet til knallertkortet er opstået senere på sæsonen. Det vil vi ikke have - derfor opretter vi hold løbende og det er ikke ualmindeligt at vi har op mod 20 hold hvert år. I tages ind på hold i den rækkefølge, I har tilmeldt jer.

Undervisningen til knallert (lille knaller 3 kategori AM) består af 30 lektioner inklusiv teori- og køreprøve.

Førstehjælpskurset varer 8 lektioner og består af 4 lektioner i Livreddende Førstehjælp og 4 lektioner i Færdselsrelateret Førstehjælp for unge knallertførere. Holdet ligger sædvanligvis to sammenhængende tirsdage kl. 16-20, men der kan være ændringer. Vi afholder holdene ad hoc når vi har ca. 20-25 elever og derfor har vi ikke fast dato på holdet.

Vi indkalder dig på sms, så dobbelttjek at du har tastet rigtigt. Vi skal også have en gyldig email-adresse fra dig, som førstehjælpsbeviset sendes til. Du skal have førstehjælpsbeviset med til køreundervisningen, så det er vigtigt, at du får det gemt på din computer eller printet ud med det samme du modtager det.

Du skal have pasfoto med til knallertundervisningen. Pasfotoet skal være godkendt og have størrelsen 35 x 45 mm - skolefoto er ikke er godkendt. Det er vigtigt, at billedet opfylder kravet, da det skal bruges til den ansøgning til kørekort, vi sender til borgerservice for dig.

Alle lektioner skal følges på både knallert og førstehjælp. Hvis du har fravær og skal gå om, skal du selv betale. Hvis du har tilmeldt dig og ikke møder op, skal du ligeledes betale igen for at kunne deltage. 

Det koster 780 kr. at tage knallertkørekort. (300 kr. til førstehjælpskursus og 480 kr. til selve knallertundervisningen). Vær opmærksom på, at pengene bliver trukket ved tilmelding, hvor vi sluser dig ind på vores venteliste. Du bliver først indkaldt til førstehjælp senere, som forklaret ovenfor.

Hvis du alligevel ikke har mulighed for at deltage eller har fortrudt, så giv venligst besked på ungdomsskolen@kalundborg eller 59534698. Så får du naturligvis dine penge tilbage og vi kan gøre en anden, der venter, glad.

Førstehjælp til bil/MC/traktor kan ikke bruges til knallert. Kørekort til traktor er ikke gyldigt til knallert.

Obs! Vær opmærksom på at selvom der er ledige pladser på denne liste, så er det kun en opsamlingsliste for at ingen skal blive afvist ved tilmelding. Når du er godkendt fra denne liste bliver pengene trukket og du bliver sat ind i selve køen til førstehjælp og knallertkørsel. 

Spørgsmål ang. knallert: Kontakt Janne Langeskov på 59 53 46 98 eller jala@kalundborg.dk


Andre hold i samme kategori