Skitur 2020

Nåede du ikke med, så fortvivl ej - D. 25 maj kan du se skitur 2021 og pr. 1 juni kan du tilmelde dig her på siden.

Mere information

Skituren 2021 - 40 pladser.

Fra fredag d. 12 feb. til onsdag d. 17 feb. 

2 rejse dage og 4 skidage for 3900 kr. - T/R med bus, ophold, skiudstyr, liftkort og mad. 

Tilmelding pr. 1 juni 2020 

Kort & praktisk info om turen!

Tallene taler deres tydelige sprog i St. Johann, som er et af Højmark Rejsers største skirejsemål - Med god grund. St. Johann er nemlig en del af det enorme Sportwelt Amadé med 860 km pister, 270 lifter, 25 skisportsteder og fem regioner. På bare ét liftkort En skiferie i St. Johann byder på et rigt udbud af aktivitetsmuligheder, shopping, afterski og restauranter - alt sammen på et fornuftigt prisniveau.

Fra liften i Alpendorf kan du tage på spændende dagsture i det store skiområde, og i det nære skiområde kan du holde sammen på familie og rejsefæller.

Foruden pister i mange sværhedsgrader, er der gode oplevelser i vente på den 3,5 km lange kælkebane, ligesom der er fine muligheder for off-piste og snowboard. Her er også skøjtebane og snowpark med musik og masser af liv.

Skisystemet fra St. Johann til Wagrain udgår fra enten "begynderbjerget" Grafenberg eller Flying Mozart-liften, hvorfra du kan udforske pister i alle kategorier i det enorme skiområde Sportwelt Amadé, som liftkortet dækker.

Hotellet.

Jugendgästehaus Schloßhof er primært mårrettet til store grupper. Ungdomspensionen, der råder over i alt 234 senge, ligger godt 3 km fra byen, og der køre gratis skibus fra døren. Alle værelser er nyrenoverede og med DU/WC. Der er forskellige typer opholdsrum, bl.a. bordtennisrum. Opholdet er med helpension, hvor frokosten består af smør-selv madpakke.

Transport i luksusbus

Med Højmark Rejsers luksusbusser kan vi komme afslappet til Alperne. Når vi er steget på bussen, behøver vi ikke at gøre andet end at læne os tilbage, nyde turen og glæde os til det første syn af Alpernes knejsende tinder i horisonten.

Har du spørgsmål så sig endelig til, kontakt Brian på 20310631 sms eller brian.larsen@kalundborg.dk 

Praktiske oplysninger
Underviser Tom Mayland Kristensen , Jonas Lambert , Brian Larsen,
Holdstart fredag 07. feb 2020 kl. 00:00
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Betaling sker automatisk i rater ved tilmelding. 1400 kr. i depositum ved tilmelding. 2500 kr. i restbeløb pr. 1 feb. 2020
Andre muligheder Vilde Vulkaner 2020
Ugedage mandag, tirsdag, onsdag, fredag, lørdag, søndag
Hvornår?

Vinterferien 20 St. Johann im Pongau, Østrig.