Erhvervsklassen

8. klassetrin

Mere information

Et særligt alternativt læringsforløb med et praktisk tilsnit, der er målrettet skoletrætte elever - ofte drenge.  Forløbet har til hensigt at motivere til læring indenfor især dansk, engelsk og matematik gennem alternative læringsformer. Det kunne være motorlære, iværksætteri, madlavning, bræt- og rollespil.
Målet er at eleverne bliver mere uddannelsesparate, og at skabe fællesskab, dannelse og personlig udvikling.

Praktisk:
Forløbet strækker sig over 10 uger, hvor eleverne er hos Ungdomsskolen tre dage fra 8-13 og i erhvervspraktik to dage. Der er max. 6 elever pr. klasse. Der laves en kontrakt mellem de deltagende skoler, elevernes forældre og Ungdomsskolen.

Pris: 80.000 kr. (Prisen er for hele forløbet. Udgiften fordeles mellem alle de deltagende skoler efter fordelingsnøgle).

 

For at gøre vores samarbejde så smidigt og enkelt som muligt, har vi ved tilmelding brug for så meget information som muligt. Udfyld nedenstående skema og scan det – eller tag et billede af det og send til enten ungdomsskolen@kalundborg.dk eller musiskskole.kalundborg@kalundborg.dk

Vi har valgt to deadlines. Den første giver mulighed for at tænke vores tilbud ind i årsplanen. Den næste giver mulighed for mere spontane samarbejder: 1. juni og 1. december 2020.


Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Erhvervsklassen