KOSMO Hold 2

Onsdag kl. 15:00 - 17:00

Mere information

Covid-19 information

Grundet Corona-situationen har vi revideret KOSMO konceptet så vi følger ALLE regeringens anbefalinger og restriktioner. Af samme årsag kan der kun tilmeldes 4 unge udover den voksne, der er tilstede. Det er muligt at skrive sig på venteliste og i så fald, vil vi hurtigst muligt finde en løsning og oprette ekstra hold så ingen skal stå i en situation, hvor de ikke føler at de kan få hjælp. 

De voksne vil altid være enten Lotte Klingenberg, der har 17 års erfaring med udsatte unge eller Sara Nielsen, der er uddannet i Psykologi og Sundhedsfremme og har 3 års pædagogisk erfaring. 

Vi håber på at se dig. HUSK! Du er aldrig alene om at føle dig alene.

Bedste hilsener

Lotte Klingenberg og Sara Nielsen

 

KOSMO

OBS. Grundet Covid 19 laver vi ikke mad sammen. Se evt. månedsplanerne under hvert enkelt hold for mere information

KOSMO er et KOSt og MOtionstilbud til dig, der føler dig ensom. Man kan sagtens være alene uden at være ensom og man kan også sagtens være ensom uden at være alene. Ensomhed er en følelse, der opstår når man føler sig uønsket meget alene. Måske føler du ikke du har så mange omkring dig? Måske du savner nogle tætte venner?

KOSMO er til dig, der har behov for, og lyst til, at indgå i et positivt fællesskab. I har alle det tilfælles at I gerne vil ud af ensomheden - og der er altid en vej ud, selvom den kan være svær at se. Vi laver let, sund mad sammen, spiser og bagefter er vi aktive med kongespil, gåtur, træning eller rundbold.

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser
Holdstart onsdag 06. jan 2021 kl. 15:00
Ledige pladser Der er 4 ledige pladser
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder KOSMO
KOSMO Hold 1
KOSMO Hold 2
KOSMO Hold 3
Hvornår?

Næste gang onsdag 3. mar kl. 15:00-17:00

Se hele lektionsplanen her