A - Knallertkørekort Kalundborg

Læs venligst hele teksten :-)

Mere information

Undervisningssted førstehjælp: UngKalundborg, Skovbrynet 51, 4400 Kalundborg.

Undervisningssted knallert: Skt Jørgensbjerg 46 (bag Aldi)

Lærer knallert: Andreas Prehn og Sonny Greve Bonde

 

Når du er fyldt 15 år, må du køre knallert på offentlig vej - hvis du har et knallertkørekort. Du kan tilmelde dig og begynde på undervisningen, når du er 14½ år (14 år og 6 måneder). Vi anbefaler at du allerede tilmelder dig på dette tidspunkt, da vi har kø til holdet.

 

Vores hold ligger ikke på faste datoer fra sæsonens start. Grunden er, at vi tager mod tilmeldinger hele året og opretter hold efter behov. I andre kommuner, hvor holdene ligger fast, oprettes der kun et vist antal og nogle går forgæves - enten fordi der ikke er plads eller fordi lysten/behovet til knallertkortet er opstået senere på sæsonen. Det vil vi ikke have - derfor opretter vi hold løbende og det er ikke ualmindeligt at vi har op mod 20 hold hvert år. I tages ind på hold i den rækkefølge, I har tilmeldt jer.

 

Undervisningen til knallert (lille knaller 3 kategori AM) består af 30 lektioner inklusiv teori- og køreprøve.

 

Førstehjælpskurset varer 8 lektioner og består af 4 lektioner i Livreddende Førstehjælp og 4 lektioner i Færdselsrelateret Førstehjælp for unge knallertførere. Holdet ligger sædvanligvis to sammenhængende tirsdage kl. 16-20, men der kan være ændringer. Vi afholder holdene ad hoc når vi har ca. 20-25 elever og derfor har vi ikke fast dato på holdet.

 

Vi indkalder dig på sms, så dobbelttjek at du har tastet rigtigt. Vi skal også have en gyldig email-adresse fra dig, som førstehjælpsbeviset sendes til. Du skal have førstehjælpsbeviset med til køreundervisningen, så det er vigtigt, at du får det gemt på din computer eller printet ud med det samme du modtager det.

 

Du skal have pasfoto med til knallertundervisningen. Pasfotoet skal være godkendt og have størrelsen 35 x 45 mm - skolefoto er ikke er godkendt. Det er vigtigt, at billedet opfylder kravet, da det skal bruges til den ansøgning til kørekort, vi sender til borgerservice for dig.

 

Alle lektioner skal følges på både knallert og førstehjælp. Hvis du har fravær og skal gå om, skal du selv betale. Hvis du har tilmeldt dig og ikke møder op, skal du ligeledes betale igen for at kunne deltage. Hvis du ikke består teoriprøven eller køreprøven, koster det ca. 250,- kr. at gå til en ny prøve.

 

Det koster 680 kr. at tage knallertkørekort. (200 kr. til førstehjælpskursus og 480 kr. til selve knallertundervisningen). Vær opmærksom på, at pengene bliver trukket ved tilmelding, hvor vi sluser dig ind på vores venteliste. Du bliver først indkaldt til førstehjælp senere, som forklaret ovenfor.

Hvis du alligevel ikke har mulighed for at deltage eller har fortrudt, så giv venligst besked på ungdomsskolen@kalundborg eller 59534698. Så får du naturligvis dine penge tilbage og vi kan gøre en anden, der venter, glad.

 

Førstehjælp til bil/MC/traktor kan ikke bruges til knallert.

Kørekort til traktor er ikke gyldigt til knallert.

 

Obs! Læs venligst nedenstående.

 

Vær opmærksom på at selvom der er ledige pladser på denne liste, så er det kun en opsamlingsliste for at ingen skal blive afvist ved tilmelding.

 

Når du er godkendt fra denne liste bliver pengene trukket og du bliver sat ind i selve køen til førstehjælp og knallertkørsel. 

 

Vi har haft en kø efter corona-nedlukningen på mere end 100, som vi er ved at være i bund med, men der kommer hver dag nye tilmeldinger til knallert så derfor vil I stadig opleve kø til holdene selvom vi prioriterer dem højt.

 

I kan være sikre på, at alle arbejder på højtryk for at afvikle holdene hurtigst muligt.

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Der er 44 ledige pladser
Pris Det koster i alt DKK 680,0 at deltage. Det fulde beløb for deltagelse skal betales nu. Beløbet hæves dog først når ungdomsskolen godkender din tilmelding.
Andre muligheder A - Knallertkørekort Kalundborg
B - Knallertkørekort Høng