MTB-camp i Kalundborg

Obs! Du tilmelder dig man-fre uge 30

Mere information

Mandag          

Introdag – Mødested: Kalundborg Ungdomsskole
Vi gennemgår cyklerne og sørger for de passer i størrelsen og er velsmurte. Derefter laver vi nogle basale balanceøvelser, samt snakker bremseteknik og holdning.

Tirsdag             

Første dag i skoven  - Mødested: Kalundborg Ungdomsskole
Vi gennemgår lidt bremseteknik og holdning på cyklen, inden turen går fra Ungdomsskolen til Kildeskoven. Her øver ved ned- og opkørsel og arbejder med at forcere små forhindringer på vejen.

Onsdag             

Konditionstræning – Mødested: Kalundborg Ungdomsskole
MTB er ikke bare stejle bakker og dybe dale i skoven, men også et alsidigt transportmiddel som kan komme frem over alt. Vi cykler fra Ungdomsskolen til Gisseløre. Her kan vi afprøve vores cykler og teknik i det bløde sand. Derefter cykler vi videre ud til Kystskoven hvor vi tager en tur på MTB-sporet inden turen igen går hjem til Ungdomsskolen.

Torsdag            

Ægte MTB! – Mødested Kalundborg Ungdomsskole
Vi er ved at have god føling med vores cykler, vi har trænet balance, bremseteknik, holdning og udholdenhed. Vi tager vores cykler til Klosterskoven og slår os løs på sporet. Det er ca. 5 km langt og vi kører det i cirkler, end til vi er tilfredse med hvordan vi kommer rundt. Der vil være god tid til at træne de sværeste steder på banen, således at vi alle kan komme de 5 km tilfredsstillende igennem.

Fredag              

Finalen – Mødested: Kalundborg Ungdomsskole
Det er blevet sidste dag og der skal gives gas! Vi start ud i Klosterskoven. Her kan vi forsøge at forbedre vores tid i går og igen få den ægte MTB følelse i kroppen. Der vil blive taget tid på alle og der vil være en flot præmie til den hurtige på ruten. Hvis tiden tillader det runder vi af på Ungdomsskolen med noget sodavand og kage og nogle sjove lege/konkurrencer på vores cykler.

Obs! Vær opmærksom på, at du skal medbringe din egen cykel, hjelm og gerne handsker.

Praktiske oplysninger
Underviser
Holdstart mandag 20. jul 2020 kl. 13:00
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder MTB-camp i Kalundborg
MTB-camp i Bjergsted
Hvornår?

Mandag 20. jul kl. 13:00 - fredag 24. jul kl. 16:00