SANG-TJU-BANG

3. - 4. klassetrin

Mere information

SANG-TJU-BANG er et sangprojekt hvor lærere fra Musisk Skole kører rundt på besøg på de deltagende skoler for at afholde sang-workshop for de tilmeldte 3. og 4. klasser. På disse workshops øves eleverne i de sange, som Musisk Skole har udvalgt til årets SANG-TJU-BANG.


Når lærerne har lavet workshops med alle klasserne ude på skolerne, er det elevernes tur til at besøge Musisk Skole til en kæmpe sangfest en fredag, hvor alle børn skal synge sammen med hinanden som ledsages af et band med lærere fra Musisk Skole. Dato følger.

SANG-TJU-BANG er en hyldest til sangen og har til formål at styrke sangglæden hos børnene. De skal mærke, hvordan sangen forener dem på tværs af skolerne og sender dem afsted fyldt af glæde og musik.


Praktisk:
Der kommer særskilt mail ud til alle skoler med info og tilmelding.


Pris:
500 kr. pr. skoleklasse.

 

For at gøre vores samarbejde så smidigt og enkelt som muligt, har vi ved tilmelding brug for så meget information som muligt. Udfyld nedenstående skema og scan det – eller tag et billede af det og send til enten ungdomsskolen@kalundborg.dk eller musiskskole.kalundborg@kalundborg.dk

Vi har valgt to deadlines. Den første giver mulighed for at tænke vores tilbud ind i årsplanen. Den næste giver mulighed for mere spontane samarbejder: 1. juni og 1. december 2020.


Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder SANG-TJU-BANG