Forfatterskole

Mandag kl. 17:00 - 20:00 (Virtuelt)

Mere information

Charlotte Weitze, underviser

Charlotte Weitze debuterede som 22-årig med novellesamlingen Skifting. Siden har hun været professionel forfatter og har skrevet noveller, romaner og radiodramatik, ofte i den eventyrlige genre og for voksne. Hun har læst folkloristik på universitetet, en uddannelse hvor man forsker i eventyr, vandrehistorier og overnaturlige væsner. Charlottes seneste roman Den afskyelige fra 2016 er en klimaroman, der har bragt hende på alles læber og til klimakonferencer verden rundt. Charlotte Weitze var med til at starte Litteraturfestivalen Litt Talk på Vallekilde Højskole, hvor hun har været kunstnerisk leder de første fem år, samt Forfatterskolen for Unge i Odsherred, som er afsæt til denne forfatterskole.

Nu kan du få undervisning af Charlotte!

 

Nye tider for Antologiteksterne

22. februar (kl. 19 - 20.30)

Oplæsning af lydtekster. Vi går i gang med antologiteksten. Jeg giver benspænd, men det er valgfrit, hvad man vil skrive og om det er et eller flere digte eller en novelle.

1. marts                                                     

Ingen undervisning (men brug gerne aftenen på at skrive videre på antologiteksten)

 

Lørdag d. 6. marts kl. 10.30 - 15.00

Vi skriver intensivt på antologiteksterne og I sender dem til mig, når undervisningen er slut.
Hvis der bliver tid undervejs, har jeg en podcast (om redigering og hvordan man får udgivet en bog), som I skal høre, mens I går en tur.

 

8. marts

Ingen undervisning (men brug gerne aftenen på at skrive antologiteksten færdig). Send den senest denne aften til charlotte.weitze@jubii.dk

 

15. marts kl. 19-21

Jeg giver respons på antologiteksterne, I retter til og sender den nye version til mig på charlotte.weitze@jubii.dk. Responsen er individuel og sammen med en responsmakker, så man er ikke ”på” hele aftenen. Det hører I nærmere om.

22. marts 18-21

Jeg giver respons igen, og teksterne rettes til, så de bliver helt færdige.  Responsen er individuel, så man er ikke ”på” hele aftenen. Men den sidste time (Kl. 20-21) læser alle op for hele holdet.

 

Tid og sted:

Mandag kl. 17-20 på Kalundborg Ungdomsskole, Skovbrynet 51, 4400 Kalundborg

Første gang: 7. september 2020

 

Spørgsmål og kontakt

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser
Holdstart tirsdag 01. sep 2020 kl. 17:00
Ledige pladser Der er 11 ledige pladser
Pris Det koster i alt DKK 600 at deltage. Det fulde beløb for deltagelse skal betales nu. Beløbet hæves dog først når ungdomsskolen godkender din tilmelding.
Andre muligheder Forfatterskole
Ugedage mandag
Hvornår?

Næste gang tirsdag 2. mar kl. 17:00-20:00

Se hele lektionsplanen her

Hvor?

Kalundborg klubben