Iværksætteri

7. - 9. klassetrin

Mere information

Ung Kalundborg tilbyder valgfag i iværksætteri. Eleverne vil få undervisning i udvikling af ide, opstart af virksomhed, markeds- og konkurrenceresearch, kunde-segment/brugergruppe, priser og budget samt pitch og formidling af ide. Eleverne skal arbejde med at opstarte egen virksomhed indenfor fuldstændig valgfrit emne og arbejde med hele processen fra ide til første salg af produktet og oprettelse af CVR nummer og momsregnskab. Det er op til eleven selv om man ønsker at starte rigtigt op eller bruge faget som teori/øvelse.

Faget slutter af med et Løvens Hule arrangement, hvor eleverne præsenterer deres projekter for et panel af “Kalundborgløver”.

Praktisk:
Ungdomsskolens underviser kan komme ud på skolen eller forløbet kan afholdes i Ungdomsskolens lokaler i Kalundborg eller den nærliggende klub.

Dette valgfag er tænkt som enten et halvårligt eller helårligt forløb med 40 mødegange á et modul (1,5 time). Det er ikke et krav at skolen stiller med underviser.

Der kan være max 15 elever på dette valghold. Det er muligt at gå sammen med naboskoler om at få holdet etableret.

Opfylder krav til timetal.

Pris:
15.000 kr.

 

For at gøre vores samarbejde så smidigt og enkelt som muligt, har vi ved tilmelding brug for så meget information som muligt. Udfyld nedenstående skema og scan det – eller tag et billede af det og send til enten ungdomsskolen@kalundborg.dk eller musiskskole.kalundborg@kalundborg.dk

Vi har valgt to deadlines. Den første giver mulighed for at tænke vores tilbud ind i årsplanen. Den næste giver mulighed for mere spontane samarbejder: 1. juni og 1. december 2020.


Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Iværksætteri