MTB-camp i Bjergsted

Obs! Du tilmelder dig man-fre uge 31

Mere information

Mandag           

Introdag – Mødested: Bjergsted Forsamlingshus

Vi gennemgår cyklerne og sørger for de passer i størrelsen og er velsmurte. Derefter laver vi nogle basale balanceøvelser, samt snakker bremseteknik og holdning.

Tirsdag             

Første dag i skoven  - Mødested: Bjergsted Forsamlingshus
Vi gennemgår lidt bremseteknik og holdning på cyklen, inden turen går fra Forsamlingshuset til sporet i Bjergsted mod Jyderup. Her øver ved ned- og opkørsel og arbejder med at forcere små forhindringer på vejen.

Onsdag             

Teknik – Mødested: Bjergsted Forsamlingshus
Skal man komme fornuftigt rundt på et MTB spor, er der en masse teknik der skal være på plads. Vi kører over på den anden side af vejen, hvor vi kan træne i den gamle grusgrav. Her er mange udfordrende stigninger som vi kan træne på. Det handler også om mod og om at turde stole på sin cykel. Dette vil i træne i dag.

Torsdag            

Ægte MTB! – Bjergsted Forsamlingshus
Vi er ved at have god føling med vores cykler, vi har trænet balance, bremseteknik, holdning og udholdenhed. Vi tager ud på det lange MTB spor, som kører hele vejen om Skarresø. Her får vi en regulær MTB tur, på ca. 15 km. Der vil være tid til stop undervejs, både for at hvile men også træne de områder som kan virke svære.

Fredag              

Finalen – Mødested: Bjergsted Forsamlingshus
Det er blevet sidste dag og der skal gives gas! Nu kender vi de 15 km fra dagen før. Nu giver vi den fuld gas fra start og end til vi når til Jyderup Højskole. Her vil vi holde en pause i de flotte omgivelser og vi får noget kage og sodavand. Der vil være nogle små konkurrencer med nogle fede præmier. Herfra kører vi stille tilbage til Forsamlingshuset hvor vi runder af og siger tak for denne gang.

Obs! Vær opmærksom på, at du skal medbringe din egen cykel, hjelm og gerne handsker.

Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder MTB-camp i Kalundborg
MTB-camp i Bjergsted