Skole-OL og O-løb-kort

4. - 6. klassetrin

Mere information

Hvert år afholder Ung Kalundborg i samarbejde med Amager Orienteringsklub O-løb for alle 4.-6. klasser i hele kommunen. Løbet er altid en del af Skole-OL, og den bedste klasse fra hver årgang, kommer en tur til Skole-OL-finalen i Århus med alt betalt. I 2019 foregik løbet omkring Herredsåsen og i 2020 vil det foregå i Gørlev.


O-løb banens brikker opsættes permanent i området, hvor løbet foregår. Der kan hentes gratis O-løb kort over Herredsåsen via www.findveji.amagerok.dk


Løbet i april er flyttet til fredag d. 25. september 2020. Sæt kryds i kalenderen. Invitation kommer i særskilt mail. Efter løbet vil O-løb-kortet over Gørlev kunne downloades gratis.


Pris: Gratis

 

For at gøre vores samarbejde så smidigt og enkelt som muligt, har vi ved tilmelding brug for så meget information som muligt. Udfyld nedenstående skema og scan det – eller tag et billede af det og send til enten ungdomsskolen@kalundborg.dk eller musiskskole.kalundborg@kalundborg.dk

Vi har valgt to deadlines. Den første giver mulighed for at tænke vores tilbud ind i årsplanen. Den næste giver mulighed for mere spontane samarbejder: 1. juni og 1. december 2020.


Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Skole-OL og O-løb-kort