Ung Leder i Kalundborg

Ca. hver anden fredag eftermiddag kl. 16-18

Mere information

Det er Din ungdom... Derfor synes vi du skal være med til at bestemme. Hvad skal der ske i din ungdomsklub? Hvad skal man kunne gå til i Ungdomsskolen? Fungerer hjemmesiden? Hvad kan vi gøre bedre på de sociale medier? Hvad skal UNG Kalundborg ovberhovedet bruge de kommunale penge, som er øremærket "ungdomskultur" på?

Faget UNG LEDER kombinerer ledelsesteori i øjenhøjde og iværksætteri-kursus med indflydelse på organisationen, bestyrelsespladser og fællesskab omkring interessen for ledelse og iværksætteri. UNG LEDER inviteres med til team-ledermøder og der vælges blandt holdets deltagere to repræsentanter til UNG Kalundborgs bestyrelse.

Hvornår: Vi mødes ikke på et fastlagt tidspunkt, men når det passer Jer og os. Man mødes ca. hver 14. dag - typisk fredag eftermiddag kl. 16-18 (med eftermiddagskage) eller 16-20 (inkl. aftensmad). 

Hvor: Kalundborg og/eller Høng. Vi opdeler os i UNG LEDER NORD og UNG LEDER SYD for at fokusere på det område, man selv bor i, og så mødes de to grupper på tværs, når vi udvikler på hele organisationen eller til undervisning og på ekskursioner.

 

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Der er 29 ledige pladser
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Ung Leder i Kalundborg

Hvor?

Kalundborg klubben