Debattørskole

7. - 8. klassetrin

Mere information

Riv en dag ud af kalenderen og tag klassen med på debattørskole, med lige dele teori og praktiske øvelser. Dagen vil bestå af undervisning i skriftlig og mundtlig retorik samt analyser af udvalgte læserbreve og en tv-debat. På baggrund af analyserne stemmer vi om bedste læserbrev og bedste debattør.

Eleverne skriver selv et kort læserbrev, som læses højt og der gives feedback. Endelig forberedes en mindre tale på ca. 1 minut, som afholdes i vores helt egen lille debat-konkurrence. Der gives anonym afstemning om bedste tale. Ungdomsskolen vil forsøge at arrangere “Kalundborg-mesterskaberne i mundtlig debat”, hvor alle vinderne kan dyste i en finale.

Praktisk:
Debattørskolen foregår i Ungdomsskolens lokaler i Høng eller i Kalundborg. Ungdomsskolen er fleksible med tidspunkt i forhold til transport og skema.

Pris: 4.000 kr.

 

For at gøre vores samarbejde så smidigt og enkelt som muligt, har vi ved tilmelding brug for så meget information som muligt. Udfyld nedenstående skema og scan det – eller tag et billede af det og send til enten ungdomsskolen@kalundborg.dk eller musiskskole.kalundborg@kalundborg.dk

Vi har valgt to deadlines. Den første giver mulighed for at tænke vores tilbud ind i årsplanen. Den næste giver mulighed for mere spontane samarbejder: 1. juni og 1. december 2020.


Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Debattørskole